Nieuwe ouders

Op vrijwel alle Amsterdamse basisscholen gaat het aanmelden en het toedelen van de plaatsen op dezelfde wijze. In deze brief leest u er alles over.

Toelatingsbeleid

Als een kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. Op vrijwel alle Amsterdamse basisscholen gaat het registreren en het toedelen van de plaatsen op dezelfde wijze.

Meer informatie kunt u vinden in de folder: NederlandsEngels

Hier kunt u het aanmeldformulier/ voorkeursformulier vinden.

Hoofdgebouw

Rondleiding

Nieuwsgierig naar onze school? Bekijk ook eens onze rondleiding .

Informatieochtenden

Op De BOE vinden er gedurende het schooljaar meerdere informatieochtenden plaats. Deze rondleidingen zijn bedoeld voor ouders die op zoek zijn naar een passende school voor hun kind.

Tijdens de rondleiding vertellen de bouwcoördinatoren over de school en daarna krijgt u een rondleiding. Tussendoor is er altijd ruimte voor vragen.

Data 

De rondleidingen zijn ’s ochtends van 8.45 tot 9.45 uur en zullen in 2024 plaatsvinden op:
  • woensdag 24 januari
  • dinsdag 30 januari
  • dinsdag 6 februari
  • woensdag 14 februari (in English)
  • woensdag 28 februari
U kunt zich aanmelden via info@boe-amsterdam.nl

Aanmelden

Rond de derde verjaardag van uw kind ontvangt u van de gemeente Amsterdam het aanmeldformulier voor de basisschool en een brochure met uitleg over het toelatingsbeleid.

U meldt uw kind aan door dit aanmeldformulier in te leveren bij de school van uw eerste voorkeur.

Inleveren van het voorkeursformulier

U kunt het voorkeursformulier op verschillende manieren inleveren: persoonlijk langsbrengen op locatie Kraijenhoffstraat 10, opsturen per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) of per post of in de brievenbus van de school doen. Als u van een niet-voorgedrukt voorkeursformulier gebruik maakt, verzoeken wij u ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de school is: info@boe-amsterdam.nl