Contactinformatie

Basisschool Oostelijke Eilanden (BOE)


Hoofdgebouw:
Kraijenhoffstraat 10
1018 RK Amsterdam

Tel. 020 6391045
Dependance:
Kleine BOE

Kleine Wittenburgerstr. 100
1018 LZ Amsterdam

Tel. 020 2296707

Schooltijden

Hoofdgebouw iedere dag van 08.30-11.45 en 12.45-14.45 behalve woensdag 08.30-12.30

Kleine Boe iedere dag van 08.40-11.45 en 12.45-14.55 behalve woensdag 08.40-12.40


E-mail: info@boe-amsterdam.nl ‚Äč
School-Ouder-Communicatie: www.boe.schoudercom.nl

secretaresse: Karin Kroon

Blogs op boe.schoudercom

Op de hoogte worden gehouden van de groep van uw kind? Op www.boe.schoudercom.nl worden blogs (met foto's) van de groepen bijgehouden. Via uw mail krijgt u aan het eind van de week bericht wanneer een blog is gepubliceerd. U kunt ook hierop reageren.

Ziektemelding via boe.schoudercom

Vanaf nu is de ziekte- of afwezigheidsmelding van uw kind via boe.schoudercom. Op de boe.schoudercom-pagina linksboven het groene vakje met Menu aanklikken, op Afwezigheid melden klikken en de rest wijst zich vanzelf. Is uw kind meerdere dagen ziek, dan graag al die dagen even melden. 

Communicatie met boe.schoudercom

Vrijwel alle ouders hebben nu een account op boe.schoudercom.nl, het nieuwe communicatie- platform van ouders en de BOE. Heeft u nog geen account, dan verzoeken wij u vriendelijk aan de leerkracht van uw kind opnieuw een uitnodigingsmail te vragen en uw account alsnog aan te maken. Zonder account, geen nieuws uit de klas. En dat zou jammer zijn!

Toelatingsbeleid aanmelding nieuwe leerlingen

Lees bij Aanmelden over het toelatingsbeleid van de gemeente Amsterdam (sinds sept. '15) voor de aanmelding van nieuwe leerlingen voor basisscholen. Wanneer u met de BOE wil kennismaken, kunt u een e-mail sturen naar info@boe-amsterdam.nl.

Beeldende vorming te zien bij Groepen

Bij de tab Groepen kunt u de resultaten van de beeldende vormingslessen bewonderen.

ouder- en kindadviseur

Informatie over de ouder- en kindadviseur

Hulp en advies voor ouder en leerling
Op onze school is een ouder- en kindadviseur aanwezig. Dit is Miranda de Jong.  De ouder- en kindadviseur is op dinsdag van 8.30 - 9.30 uur op school aanwezig in de ouderkamer, direct rechts naast de ingang.

Wat is een ouder- en kindadviseur?
De ouder- en kindadviseur is een vraagbaak en steun voor vragen over opvoeden en opgroeien. Ouders en leerlingen kunnen er terecht voor advies. De ouder- en kindadviseur komt in de plaats van de schoolmaatschappelijk werker.

Voor wie?

  • Ouders/verzorgers die vragen of zorgen hebben over het opgroeien en opvoeden van kinderen. Voor alle opvoedvragen kunnen ouders terecht bij de ouder- en kindadviseur. Bijvoorbeeld bij slaap- of eetproblemen, grenzen stellen, vrienden maken, driftbuien, zelfvertrouwen, zorgen bij een echtscheiding, pesten of over veilig gebruik van internet.
  • Kinderen met vragen of zorgen over hun situatie thuis en op school, over vrije tijd en over vrienden.

Wat doet een ouder- en kindadviseur?
De ouder- en kindadviseur luistert, beantwoordt vragen en biedt begeleiding. Soms is één telefoontje of gesprek al voldoende, soms is er meer tijd nodig. Als de situatie ingewikkeld is, maakt de ouder- en kindadviseur samen de ouder een plan om de situatie op te lossen.

Wilt u meer weten?
Wilt u meer weten of wilt u contact met de ouder- en kindadviseur?

mailadres Miranda de Jong: miranda.de.jong@oktamsterdam.nl
tel.: 06-14309069
www.oktamsterdam.nl
werkdagen: di t/m vrijdagochtend

 

 

Copyright by Basisschool Oostelijke Eilanden, 2010, all rights reserved, powered by DudeSquare