Contactinformatie

Basisschool Oostelijke Eilanden (BOE)


Hoofdgebouw:
Kraijenhoffstraat 10
1018 RK Amsterdam

Tel. 020 6391045
Dependance:
Kleine BOE

Kleine Wittenburgerstr. 100
1018 LZ Amsterdam

Tel. 020 2296707

Schooltijden

Hoofdgebouw iedere dag van 08.30-11.45 en 12.45-14.45 behalve woensdag 08.30-12.30

Kleine Boe iedere dag van 08.40-11.45 en 12.45-14.55 behalve woensdag 08.40-12.40


E-mail: info@boe-amsterdam.nl ​
School-Ouder-Communicatie: www.boe.schoudercom.nl

secretaresse: Karin Kroon

Blogs op boe.schoudercom

Op de hoogte worden gehouden van de groep van uw kind? Op www.boe.schoudercom.nl worden blogs (met foto's) van de groepen bijgehouden. Via uw mail krijgt u aan het eind van de week bericht wanneer een blog is gepubliceerd. U kunt ook hierop reageren.

Ziektemelding via boe.schoudercom

Vanaf nu is de ziekte- of afwezigheidsmelding van uw kind via boe.schoudercom. Op de boe.schoudercom-pagina linksboven het groene vakje met Menu aanklikken, op Afwezigheid melden klikken en de rest wijst zich vanzelf. Is uw kind meerdere dagen ziek, dan graag al die dagen even melden. 

Communicatie met boe.schoudercom

Vrijwel alle ouders hebben nu een account op boe.schoudercom.nl, het nieuwe communicatie- platform van ouders en de BOE. Heeft u nog geen account, dan verzoeken wij u vriendelijk aan de leerkracht van uw kind opnieuw een uitnodigingsmail te vragen en uw account alsnog aan te maken. Zonder account, geen nieuws uit de klas. En dat zou jammer zijn!

Toelatingsbeleid aanmelding nieuwe leerlingen

Lees bij Aanmelden over het toelatingsbeleid van de gemeente Amsterdam (sinds sept. '15) voor de aanmelding van nieuwe leerlingen voor basisscholen. Wanneer u met de BOE wil kennismaken, kunt u een e-mail sturen naar info@boe-amsterdam.nl.

Beeldende vorming te zien bij Groepen

Bij de tab Groepen kunt u de resultaten van de beeldende vormingslessen bewonderen.

Om de hoek bij de Boe!

Even voorstellen: Buitenschoolse opvang Small Villa

Sinds mei 2012 heeft de Buitenschoolse opvang Small Villa aan het prachtige Funenpark haar deuren geopend. Een perfect bereikbare plek midden in het groen, waar kinderen lekker kunnen uitrusten van de drukke dag op school, kunnen sporten en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Maar zij kunnen ook grote mensen dingen doen zoals koken en bakken.

Naast koken en bakken ligt bij ons vooral de nadruk op sport. Wij maken hiervoor gebruik van het sportveld en de speelmogelijkheden in het aangrenzende park. 
Small Villa biedt kinderen een prettige en vertrouwde huiselijke omgeving buiten schooltijd.

Bij ons voelt uw kind zich thuis en kan het naar hartenlust spelen. Wij zorgen ervoor dat uw kind plezier heeft.

Als extra communicatiemiddel voor ouders en kinderen is er een digitale ontmoetingsplaats ingesteld waar pedagogisch medewerkers, kinderen en ouders informatie met elkaar kunnen uitwisselen. De kinderen kunnen inloggen wanneer zij op Small Villa aanwezig zijn en de ouders doen dat vanaf kantoor of thuis om te zien wat hun kinderen die dag hebben beleefd aan de hand van foto’s, video’s en verhalen.

Small Villa biedt plek voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.
Wij hebben 4 verticale basisgroepen: Xsmall 4-12 jaar, Small 4-12 jaar, Medium 4-12 jaar en Large 4-12 jaar. De basisgroepen bestaan uit 20 kinderen de Xsmall groep heeft 6 kinderen. 

Met onze ruime openingstijden van 7.30 – 18.30 uur tijdens de vakantie- en studiedagen en tot 18.30 uur tijdens schooldagen, kunnen ouders hun kinderen in alle rust brengen en ophalen en is er genoeg ruimte voor een uitgebreide overdracht.
Small Villa is uniek in de kinderopvang omdat wij meerdere diensten aanbieden, zoals vakantie-opvang en naschoolse opvang. Bovendien zij we ook op studie- en margedagen geopend. U kunt bijvoorbeeld alleen vakantie-opvang afnemen of alleen naschoolse opvang of een allin pakket.
Met de Boe hebben wij afgesproken dat wij de kinderen bij de klassen buiten ophalen. Wij halen hen lopend op. Daarvoor hebben wij duidelijke regels afgesproken. Zo worden de kinderen door vaste medewerkers opgehaald en krijgen zij, net als de medewerkers, herkenbare hesjes aan.

En dat is nog niet alles want Small Villa's Kitchen - kinderkookcafé opent zijn deuren medio december 2016 op het KNSM-eiland in Amsterdam. 
In ons kinderkookcafé maken kinderen al spelenderwijs kennis met voeding en koken. Want wij vinden dat de opvang van jouw kinderen meer is dan alleen oppassen als jij aan het werk bent of studeert. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en willen bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind. Het stimuleren van creativiteit in allerlei vormen speelt bij Small Villa daarom een belangrijke rol.
Small Villa's Kitchen wordt dé kook- en eetplek van en voor kinderen in Amsterdam: een echt kinderkookcafé. Waar kinderen plezier kunnen maken en op een leuke manier kennismaken met voedsel en koken. Small Villa's handelsmerk: kinderen stimuleren met uitdagende activiteiten, vind je uiteraard terug in Small Villa's Kitchen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar Small Villa? Neem dan een kijkje op onze website: www.smallvilla.nl of maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

​U kunt contact opnemen met de medewerkers van planning en plaatsing: planning@smallvilla.nl.

​Funenpark 18
1018 AK Amsterdam
020 - 5286586

 

 

Copyright by Basisschool Oostelijke Eilanden, 2010, all rights reserved, powered by DudeSquare