Contactinformatie

Basisschool Oostelijke Eilanden (BOE)


Hoofdgebouw:
Kraijenhoffstraat 10
1018 RK Amsterdam

Tel. 020 6391045
Dependance:
Kleine BOE

Kleine Wittenburgerstr. 100
1018 LZ Amsterdam

Tel. 020 2296707

Schooltijden

Hoofdgebouw iedere dag van 08.30-11.45 en 12.45-14.45 behalve woensdag 08.30-12.30

Kleine Boe iedere dag van 08.40-11.45 en 12.45-14.55 behalve woensdag 08.40-12.40


E-mail: info@boe-amsterdam.nl ​
School-Ouder-Communicatie: www.boe.schoudercom.nl

secretaresse: Karin Kroon

Blogs op boe.schoudercom

Op de hoogte worden gehouden van de groep van uw kind? Op www.boe.schoudercom.nl worden blogs (met foto's) van de groepen bijgehouden. Via uw mail krijgt u aan het eind van de week bericht wanneer een blog is gepubliceerd. U kunt ook hierop reageren.

Ziektemelding via boe.schoudercom

Vanaf nu is de ziekte- of afwezigheidsmelding van uw kind via boe.schoudercom. Op de boe.schoudercom-pagina linksboven het groene vakje met Menu aanklikken, op Afwezigheid melden klikken en de rest wijst zich vanzelf. Is uw kind meerdere dagen ziek, dan graag al die dagen even melden. 

Communicatie met boe.schoudercom

Vrijwel alle ouders hebben nu een account op boe.schoudercom.nl, het nieuwe communicatie- platform van ouders en de BOE. Heeft u nog geen account, dan verzoeken wij u vriendelijk aan de leerkracht van uw kind opnieuw een uitnodigingsmail te vragen en uw account alsnog aan te maken. Zonder account, geen nieuws uit de klas. En dat zou jammer zijn!

Toelatingsbeleid aanmelding nieuwe leerlingen

Lees bij Aanmelden over het toelatingsbeleid van de gemeente Amsterdam (sinds sept. '15) voor de aanmelding van nieuwe leerlingen voor basisscholen. Wanneer u met de BOE wil kennismaken, kunt u een e-mail sturen naar info@boe-amsterdam.nl.

Beeldende vorming te zien bij Groepen

Bij de tab Groepen kunt u de resultaten van de beeldende vormingslessen bewonderen.

Naschoolse Activiteiten

Vanuit de organisatie IJsterk worden activiteiten rondom school verzorgd door Wijkarrangement Oostelijke Eilanden. U kunt uw kind weer opgeven voor nieuwe activiteiten.

Nieuwe naschoolse activiteiten

In maart starten weer een heleboel leuke cursussen!

Ontdek je talent en geef je op voor een zeilcursus, maak een spannende film, ontspan tijdens de yogalessen, programmeer je eigen spel op de computer, ontwerp je eigen kleding, ga de natuur in of dans de sterren van de hemel!

Neem voor meer informatie contact op met talentmakelaar Esther Blok, eblok@dock.nl of bel 06 – 204 109 20

Op de website http://www.naschoolseactiviteiten-amsterdam.nl vindt u bovendien het volledige programma met uitgebreide cursusinformatie; kies bij school Basisschool Oostelijke Eilanden.

Vragen over het programma of problemen met de website of betalen? Neem voor de sportactiviteiten contact op met Joost v/d Hulst van Sciandri, 06-215 710 59, centrum@sciandri.com. Voor de overige activiteiten neem je contact op met de Talentmakers DOCK, Esther Blok, eblok@dock.nl.nl, 06-204109 20 of Frederique Peters, fpeters@dock.nl, 06-20418010..

Elk kind heeft talent! Of dat nou dansen, voetballen, acteren, proefjes doen of knutselen is, iedereen is wel ergens goed in!

Bekijk de flyer: Kidsactiviteiten Oost voorjaar 2018.pdf

Basisschool Oostelijke Eilanden werkt samen met basisschool de Pool, stadsdeel Centrum en IJsterk Scholen & Educatie om een mooi naschools activiteiten programma te organiseren voor alle kinderen uit de Oostelijke Binnenstad. Zo kunnen de kinderen ontdekken waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. De activiteiten vinden na schooltijd plaats in de Zuidpool; indien gewenst kunnen kinderen door een vrijwilliger van IJsterk naar de activiteit worden gebracht.

Twee maal per jaar komt er een nieuw programmaboekje uit, welke wordt uitgedeeld in de klas. De kinderen kunnen thuis (met hun ouders) een keuze maken uit het ruime aanbod om zich vervolgens in te schrijven voor de leukste activiteiten. Voor deelname aan de activiteiten wordt een inkomensafhankelijke bijdrage gevraagd.

 

Copyright by Basisschool Oostelijke Eilanden, 2010, all rights reserved, powered by DudeSquare