Contactinformatie

Basisschool Oostelijke Eilanden (BOE)


Hoofdgebouw:
Kraijenhoffstraat 10
1018 RK Amsterdam

Tel. 020 6391045
Dependance:
Kleine BOE

Kleine Wittenburgerstr. 100
1018 LZ Amsterdam

Tel. 020 2296707

Schooltijden

Hoofdgebouw iedere dag van 08.30-11.45 en 12.45-14.45 behalve woensdag 08.30-12.30

Kleine Boe iedere dag van 08.40-11.45 en 12.45-14.55 behalve woensdag 08.40-12.40


E-mail: info@boe-amsterdam.nl ‚Äč
School-Ouder-Communicatie: www.boe.schoudercom.nl

secretaresse: Karin Kroon

Blogs op boe.schoudercom

Op de hoogte worden gehouden van de groep van uw kind? Op www.boe.schoudercom.nl worden blogs (met foto's) van de groepen bijgehouden. Via uw mail krijgt u aan het eind van de week bericht wanneer een blog is gepubliceerd. U kunt ook hierop reageren.

Ziektemelding via boe.schoudercom

Vanaf nu is de ziekte- of afwezigheidsmelding van uw kind via boe.schoudercom. Op de boe.schoudercom-pagina linksboven het groene vakje met Menu aanklikken, op Afwezigheid melden klikken en de rest wijst zich vanzelf. Is uw kind meerdere dagen ziek, dan graag al die dagen even melden. 

Communicatie met boe.schoudercom

Vrijwel alle ouders hebben nu een account op boe.schoudercom.nl, het nieuwe communicatie- platform van ouders en de BOE. Heeft u nog geen account, dan verzoeken wij u vriendelijk aan de leerkracht van uw kind opnieuw een uitnodigingsmail te vragen en uw account alsnog aan te maken. Zonder account, geen nieuws uit de klas. En dat zou jammer zijn!

Toelatingsbeleid aanmelding nieuwe leerlingen

Lees bij Aanmelden over het toelatingsbeleid van de gemeente Amsterdam (sinds sept. '15) voor de aanmelding van nieuwe leerlingen voor basisscholen. Wanneer u met de BOE wil kennismaken, kunt u een e-mail sturen naar info@boe-amsterdam.nl.

Beeldende vorming te zien bij Groepen

Bij de tab Groepen kunt u de resultaten van de beeldende vormingslessen bewonderen.

Buitenschoolse opvang BSO Kraijenhoffstraat

BSO Kraijenhoffstraat is de buitenschoolse opvang van de BOE. Kinderen uit alle groepen van de BOE zijn welkom.

Buitenschoolse opvang Kraijenhoffstraat

Kinderopvangorganisatie Partou verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) bij de BOE. Kinderen uit alle groepen van de BOE zijn welkom.
De buitenschoolse opvang aan de Kraijenhoffstraat biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. We zijn gevestigd in de Basisschool Oostelijke Eilanden (afgekort de BOE). Daardoor is het voor kinderen vertrouwd en bekend terrein, maar gelijktijdig ook prikkelend en anders.

De kinderen kunnen lekker klimmen en klauteren in de aangrenzende Oosterspeeltuin, of in onze grote speelruimte binnen. In de knusse groepsruimte kunnen de kinderen knutselen, ontspannen een boekje lezen of meedoen aan een van de vele activiteiten die we organiseren.

De opvang is in handen van Partou Kinderopvang, een landelijke kinderopvangorganisatie met zo’n 340 vestigingen. Bij ons kunt u rekenen op goede zorg in een warme, liefdevolle omgeving met persoonlijke aandacht voor ieder kind. U kunt kiezen voor flexibele opvang en opvang op maat d.m.v. verschillende contractsvormen.

De openingstijden van de buitenschoolse opvang

op schooldagen van 14.45 tot 18.30 uur

op woensdag van 12.30 tot 18.30 uur

in de schoolvakanties van 7.30 tot 18.30 uur.

Verticale stamgroepen
Partou Kinderopvang aan de Kraijenhoffstraat bestaat uit twee verticale stamgroepen met de leeftijdsopbouw van 4 tot 13 jaar. De groepen bestaan uit maximaal 20 kinderen per dag.

Altijd welkom
U bent altijd welkom om de bso te bezoeken. Schikt het moment, dan kan een van de medewerkers u rondleiden, zo niet, dan wordt er een afspraak gemaakt. U kunt natuurlijk ook eerst telefonisch een afspraak maken.

Partou                                                            Yasmin Schuster

Kraijenhoffstraat 10                                      Vestigingsmanager

1018 RK Amsterdam                                      06- 30 07 28 68

06- 53 94 95 51                                           e-mail: yasmin.schuster@partou.nl

e-mail: kraijenhoffstraat@partou.nl

Copyright by Basisschool Oostelijke Eilanden, 2010, all rights reserved, powered by DudeSquare